Enkele bewoners van de Romeinenstraat en Pottbeckerstraat gaan zich inzetten voor hun wijk op verschillende
terreinen. Ze zijn actief op het gebied van groen in de wijk en verbinding onder bewoners.

Tevens starten zij met een Buurtpreventieteam. Zij willen niet dat de problematiek uit hun straat zich gaat verplaatsen naar andere delen van Steyl en zullen daarom een zo groot mogelijk gebied betrekken in hun wandelingen. Daar hoort Oud- en Nieuw-Steyl bij.

Het team bestaat inmiddels uit 5 personen, 3 mannen en 2 vrouwen. Zij gaan op 28 juli de verplichte cursus volgen en gaan dan goed voorbereid de straat op. Op deze dag is er plek voor nog meer deelnemers. Buurtpreventieteam Tegelen neemt ook deel aan deze cursus.

Mocht uw interesse zijn gewekt, heeft u vragen, of wil u zich aanmelden om deel te nemen aan het preventieteam? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dat kan via mail of telefoon.

romeinenstraat.ontmoet@gmail.com
06-55073104

 

Noteer alvast in uw agenda:

15 September 2018

Programma tussen 15:00 en 21:00
Locatie : Romeinenstraat!

Deze dag staat in het teken van ontmoeten en veranderingen in onze wijk. Op deze dag willen de initiatiefnemers en betrokkenen met U delen wat er is bereikt, wat er nog staat te gebeuren, wat er achter de schermen gebeurt en wij hopen natuurlijk dat er ook al resultaten zichtbaar zijn!

Er zijn op deze dag verschillende activiteiten voor kinderen en volwassenen, buurtbewoners delen hun talenten, muziek, eten, drinken en een hoop gezelligheid. Zijn er dingen die U op deze dag zou willen doen? Denk aan activiteiten, workshops, talenten die u met de bewoners wilt delen? Op het gebied van sport, muziek, creatief, koken, noem maar op.

Neem contact met ons op en wij gaan aan de slag met U om te kijken hoe wij dit gaan realiseren! Zijn er andere vragen, of is er interesse om deel te nemen aan ons enthousiaste team van buurtbewoners om de Romeinenstraat nieuw leven in te blazen? Wij horen graag van U!