Dorpsraad Steyl

 

Dorpsraad

Dörpshóes Rochus

Nieuws

Agenda

Talentverbinder

Mijn naam is Karin Beurskens, ik ben 46 jaar en ik woon op de Keramiekstraat. Ik voel me thuis op Steyl en draag graag iets bij aan ons dörpke. Daarom zet ik mij in voor de buurtapp, het deelkastje en als vrijwilliger bij het dorpshuis.

Tijdens een bijeenkomst in het dorpshuis hoorde ik over de plannen van Buurten met Talent om in Steyl een Talentverbinder aan te stellen. Toen ze vroegen of ik daar interesse in had, werd ik heel enthousiast: natuurlijk!

Nu mag ik binnen Steyl op zoek naar jullie talenten en passies, en je helpen om die in te zetten voor onze leefomgeving. Samen krijgen we een hoop voor elkaar! Een schoon, veilig en gezellig dorp waar we elkaar kennen en elkaar helpen.

Ik ben al volop aan de slag en er liggen nu diverse plannen. Bijvoorbeeld voor een wekelijkse knutselmiddag en spelletjesavond in het dorpshuis, een informatie- & adviespunt voor hulp bij vragen over bijvoorbeeld formulieren, een kookclub en samen eten op de woensdagen, een tweewekelijkse fietsclub en een wekelijkse wandelclub. Mocht er iets bij staan waar je meer over wil weten? Neem dan gerust contact met me op.

Op maandagavond en dinsdagmiddag kun je mij bellen via 06 – 39 55 48 45. De rest van de week kun je me mailen via k.beurskens@venlo.nl of zoek me op via Facebook.

Laatste nieuws

Workshop: ‘een levende tuin maak je zelf’

Workshop: ‘een levende tuin maak je zelf’

Wil jij ook een tuin met meer kleur en meer leven? Doe dan mee aan de workshop ‘Een levende tuin maak je zelf.’ Op donderdag 12 oktober organiseert IVN Natuureducatie, in opdracht van de gemeente Venlo, een workshop om zelf aan de slag te gaan in je tuin. Ervaren...

Lees meer
Steylervlag kopen?

Steylervlag kopen?

Wilt u graag een Steylervlag en/of speldje(s) kopen, Dat is mogelijk.klik hier om uw vlag en/of speldje(s) te bestellen en te betalen. Tijdelijk zijn de kleine vlaggen uitverkocht. Bestellingen kunnen evengoed geplaatst worden echter moet men rekening houden met een...

Lees meer
Heb jij een hart voor dieren?

Heb jij een hart voor dieren?

Heb jij in de week van 4 oktober een uurtje tijd en wil je collecteren voor de Dierenbescherming in je eigen straat? Geef je dan nu op en help alle dieren die het nodig hebben in Nederland. Namens de dieren alvast heel veel dank!

Lees meer
Betekenis de vlag van Steyl

Betekenis de vlag van Steyl

  De leeuw in de vlag is afkomstig uit het wapen van het voormalig hertogdom Gülick, waartoe Steyl en Tegelen tot aan de Franse tijd behoorden. Om de band met Gulick te tonen is gekozen voor de Gulikse leeuw, welke goed contrasteert met het goud en rood van de...

Lees meer
Presentatie vlag van Steyl

Presentatie vlag van Steyl

De presentatie van "Onze" vlag vindt plaats op de Steylerdag, Zondag 3 September om 12 uur dmv het hijsen van de eerste vlag ter hoogte van het Museumplein door een afgevaardigde van het college van de gemeente Venlo. Er is na de onthulling een stand waar de vlag en...

Lees meer