Dorpsraad Steyl

 

Dorpsraad

Dörpshóes Rochus

Nieuws

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VVV Same Nao Vruuger brengt de historie van VVV-Venlo tot leven

oktober 4 @ 14:00 - 16:00

Vanaf oktober 2023 gaan de oud profvoetballers Stan Valckx, Huub Vercoulen, Ger van Rosmalen,  John Roox, Frans Nijssen, Jos Rutten, Jay Driessen, Sef Vergoossen, en Jac Hermans de wijken in om samen met de bewoners de historie van VVV-Venlo tot leven te brengen.

Dit doen zij echter niet alleen. Samen met zangers en verhalenvertellers zoals Gé van Beek,  Paul Seelen,  Wim Marcelissen, Frans Hermans, Sef Derkx en Gerrit van der Vorst maken zij er een gezellige en onvergetelijke middag van. Als oud VVV fan mag je dit niet missen

Ook in onze wijk komt het project “Same Nao Vruuger”!

Deze activiteit vindt plaats op 4 Oktober in Dörpshóes Rochus Sint Sebastianusstraat 10 Steyl. Deze middag zal StancValckx u vermaken met herinneringen en leuke anekdotes. Gé van Beek brengt er goed de sfeer in met zijn verhalen of oud VVV-liedjes. Een magisch duo!

Lijkt het u leuk om herinneringen over VVV-Venlo op te halen? Kom dan gerust bij ons langs op 4 Oktober. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig! Daarbij schenken we natuurlijk ook graag een kopje koffie in.

‘VVV Same Nao Vruuger’ draait dit seizoen volop op verschillende locaties. Bekijk het volledige programma op https://www.vvv-venlo.nl/foundation/nieuws.

MEMORIES

Heeft u de smaak te pakken en wilt u graag vaker herinneringen ophalen? En vindt u het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Naast de bijeenkomsten van Same Nao Vruuger bent u ook iedere tweede woensdag van de maand welkom van 14.30 – 16.00 uur in het VVV stadion Covebo -De Koel- om samen met een gezellig groepje vrijwilligers en deelnemers herinneringen op te halen aan het rijke voetbalverleden van VVV-Venlo. Voor meer informatie en aanmelden voor “Memories” kunt u mailen naar foundation@vvv-venlo.nl

Gegevens

Datum:
oktober 4
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Dorpshoes Rochus
Limburg Nederland + Google Maps