Het Wereldpaviljoen in Steyl is een recreatieve/educatieve attractie voor jong en oud. Hier maak je kennis met andere culturen via verhalen, films, VR-experience en veel doe-activiteiten. Dit alles in de sfeervolle setting van twee landen: het Midden-Amerikaanse Nicaragua en het Afrikaanse land Ghana. We zijn een vrijwilligersorganisatie en werken met 80 vrijwilligers. In verband met groeiende belangstelling van schoolklassen, groepen, toeristen en voor kinderfeestjes zijn we op zoek naar meer vrijwilligers. Wellicht iets voor jou?

Het Wereldpaviljoen is door de ANWB genomineerd bij de TOP 3 van meest maatschappelijke uitjes van ons land. En daar wil jij toch ook vrijwilligers zijn?

• Pr-communicatie/marketing : voor ons communicatieteam zijn we op zoek naar een of twee vrijwilligers die ons willen helpen om het Wereldpaviljoen nog beter op de kaart te zetten met persberichten, website, social media, enz. in de regio maar ook in het hele land en bij onze oosterburen.
  • Educatie:  ons team Educatie is dringend op zoek naar uitbreiding. Dit team begeleidt de educatieve lessen voor schoolklassen. De schoolbezoeken zijn wisselend op de dinsdag, woensdag en donderdagochtend. Vrijwilligers met onderwijs- en/of de toneel-/theater ervaring  en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.
  • Recreatie:  elke woensdag- en zondagmiddag zorgen vrijwilligers dat de gasten niets tekort komen en volop kunnen genieten van wat het Wereldpaviljoen te bieden heeft. We zijn op zoek naar vrijwilligers die vooral op de zondagmiddag een handje kunnen meehelpen. Bovendien kunnen deze vrijwilligers ook ingezet worden als door de week grotere groepen een bezoek brengen.
  • Kinderfeestjes: veel kinderen willen in het Wereldpaviljoen hun verjaardagsfeestje vieren. Door de grote vraag naar deze feestjes zijn we op zoek naar een extra vrijwillig(st)er die deze feestjes kan begeleiden. Deze kan verder ook ingezet worden bij Recreatie.

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt. Stuur een mailtje naar info@wereldpaviljoen.com  en geef aan voor welke functie je interesse hebt, dan nemen wij contact met je op voor nadere kennismaking. Wereldpaviljoen Steyl. St. Michaëlstraat 6a, 5935 BL Steyl. T: 06-4298 3647.
Website: www.wereldpaviljoen.com